Anderlecht heeft goud in handen: ''Hoop dat de fans hem ooit in het eerste zien''

Anderlecht heeft goud in handen: ''Hoop dat de fans hem ooit in het eerste zien''

25-01-2019 17:32
12

Hoewel Anderlecht de gloriedagen in Europa achter zich heeft liggen, hebben de Brusselaars nog altijd een zeer goede naam als het gaat om kweken van talent. Rayana Bounida (U13) is de nieuwe parel. "Ik hoop echt dat onze fans hem op een dag in het eerste elftal van Anderlecht zien spelen'', aldus Jena Kindermans.

Jean Kindermans, hoofd jeugdopleiding van Anderlecht, heeft een goed gevoel over de kansen van Anderlecht. "Hij krijgt veel aandacht van ploegen, maar hij houdt de voeten op de grond. Hij luistert naar zijn coach en werkt aan zijn mindere punten. Rayana is een zeer, zeer speciaal talent, maar ondanks de aandacht blijft hij discreet. Gelukkig is dat bij heel de familie zo", zegt Kindermans in gesprek met La Dernière Heure.

Het gevoel van Kindermans wordt voorlopig bevestigd door de vader van Bounida. "We krijgen voorstellen via mail, soms via de telefoon. Als we willen, dan hadden we al naar een club kunnen gaan waar we financieel zeer rijk van zouden worden. Maar waarom nu vertrekken? Rayana speelt graag met zijn vrienden en zit in een goede schoolomgeving, dat is het belangrijkste voor mij. School komt voor het voetbal", klinkt het.