'Anderlecht krijgt stevige concurrentie, AC Milan mikt op doelpuntenmachine'

'Anderlecht krijgt stevige concurrentie, AC Milan mikt op doelpuntenmachine'

25-01-2019 09:48 Laatste update: 09:51
9

RSC Anderlecht wil de komende week nog een tweetal transfers afronden. Vooral een extra aanvaller staat op het verlanglijstje van Michael Verschueren en co. Wie de nieuwe spits niet lijkt te gaan worden, is Kyril Despodov.

Despodov werd begin dit jaar al gelinkt aan Anderlecht. De Bulgaarse aanvaller staat op de radar van paars-wit, maar zij zijn niet de enige gegadigde. Zo zou Despodov naar verluidt ook in beeld zijn bij Olympiacos en PSV Eindhoven.

Met die twee clubs zou Anderlecht misschien nog wel kunnen concurreren, maar met AC Milan toont ook een club van een groter kaliber – qua budget dan – interesse in Despodov. Volgens Italiaanse media staat de Bulgaar op de shortlist van de Rossoneri.

Fraaie statistieken
De 22-jarige spits was bij CSKA Sofia dit seizoen al goed voor tien doelpunten en elf assists in 22 wedstrijden. De marktwaarde van Despodov wordt geschat op twee miljoen euro, wat op zich nog meevalt. Maar gezien zijn langdurige contract – tot medio 2022 – én de vele interesse zal het prijskaartje van de Bulgaren wellicht hoger zijn.