Cardoso komt niet naar Club Brugge: 'Deal geraakte niet rond'

Cardoso komt niet naar Club Brugge: 'Deal geraakte niet rond'

24-01-2019 20:05 Laatste update: 20:11
1

Club Brugge is druk op zoek naar versterkingen. Één van de namen die nadrukkelijk in de media komt is Gonçalo Cardoso. De 18-jarige verdediger van Boavista moet volgend seizoen de gelederen van Club komen versterken.

Het Laatste Nieuws meldt echter dat Club Brugge wel eens kan afhaken voor het Portugese talent. Boavista vroeg aanvankelijk drie miljoen euro voor de linskbenige verdediger. Dat bedrag is inmiddels al gezakt naar 2,5 miljoen euro, maar ook dat vindt Club Brugge te gortig.

Blauw-Zwart wil Cardoso enkel halen voor de juiste prijs. Het is nog maar de vraag of Boavista genoegen zal nemen met minder. Er ligt alvast een contract tot 2023 klaar voor Cardoso. Ook is het de bedoeling dat hij pas komende zomer naar het Jan Breydelstadion zal verkassen.

Update 24/01, 20.05: Het Portugese Record meldt dat Cardoso niet naar Club Brugge komt. Volgens de Portugese bron hadden Blauw-Zwart en Boavista een akkoord, maar vond Club Brugge geen akkoord met Cardoso. De speler heeft nog andere opties en wil deze winter Boavista nog verlaten. 

Nu de verdediger niet naar het Jan Breydelstadion komt, gaat ook de verhuurperiode van Luan Peres niet door.