De strijd om de Croky Cup! Vier ploegen vechten het nog steeds uit

De strijd om de Croky Cup! Vier ploegen vechten het nog steeds uit

23-01-2019 17:00
1

De Croky Cup gaat eindelijk weer van start! Vier ploegen maken nog kans op de eindwinst. Vier mogelijkheden dus om op te betten. Dankzij Napoleon is er ook een leuke promotie klaar voor het bekeravontuur!

SPEEL NU MEE! Voorspel de bekerwinnaar en krijg tot €25 cashback! KLIK HIER!

Als jij de bekerwinnaar probeert de voorspellen krijg je namelijk 50% cashback tot wel €25 als jouw keuze wordt uitgeschakeld in de halve finales. Momenteel gaat het nog om KAA Gent, KV Mechelen, KV Oostende en Union. Denk jij te weten wie zal winnen?

De vier kanshebbers
Bij de bookmaker staat Gent nu als de grote favoriet om de prijs te winnen. Het mag zelfs de topfavoriet genoemd worden, met een odd van 1,90. Dat is ook niet zo verrassend. De Buffalo's lijken aan de beterhand en het is ook de enige ploeg die kans maakt op Play-Off 1 in de Jupiler Pro League.

Volgens Napoleon gaat het daarna tussen KV Mechelen en KV Oostende gaan. Beide ploegen staan aan een odd van 4,50. Voor KVO lijkt het wel wat moeilijker te gaan worden, want het moet eerst nog voorbij Gent. KV Mechelen krijgt in de halve finales Union tegenover zich.

De underdog
De Brusselaars van Union worden dan weer tot de minst grote kanshebbers gerekend. Ondanks de uitschakeling van KRC Genk en RSC Anderlecht lijkt de bookmaker niet te geloven dat Union ook de beker zal winnen. Het staat dan ook aan een odd van 6,00.

Durf jij een gokje te wagen? Dan kan je 50% van je inzet terugkrijgen tot €25 als je uiteindelijk gok toch fout loopt. Een knap initiaief van Napoleon!

SPEEL NU MEE! Voorspel de bekerwinnaar en krijg tot €25 cashback! KLIK HIER!