Batshuayi bevindt zich in moeilijke situatie: Eind januari zal er oplossing zijn

Batshuayi bevindt zich in moeilijke situatie: "Eind januari zal er oplossing zijn"

23-01-2019 15:12
3

Michy Batshuayi leek op huurbasis naar AS Monaco te trekken. Die deal lijkt echter in het water te vallen en de Rode Duivel is inmiddels teruggekeerd op training bij Valencia.

Batshuayi kreeg twee dagen vrij om zijn deal met AS Monaco te finaliseren. Dat is niet gelukt en nu keert Batsman terug bij het Spaanse Valencia. De aanvaller liet op sociale media meteen van zich horen en vierde zijn terugkeer met een taart. Valencia-coach Marcelino liet zich uit over de situatie.

“Wat heeft geleid tot onze beslissing is zijn vorm op het veld. Gewoontes kunnen ook invloed hebben op prestaties (over het taart-voorval, red.). Als je van dag tot dag slechte gewoontes hebt, dan zullen de prestaties daaronder lijden, vind ik persoonlijk. Maar spelers moeten zelf weten wat ze doen.”

“Ik zal een speler niet verbieden iets te eten”, vervolgt Marcelino. “Of als je naar een feestje gaat met je vrouw of partner, er is een tijd en plaats voor alles. Ik zou gek worden als ik in het oog moet houden welke speler wat eet. Chelsea is zijn werkgever en er is momenteel nog geen oplossing, maar dat zal er wel zijn eind januari.”