'Riedewald annuleert transfer naar Sevilla; ook Celta-deal gaat niet door'

'Riedewald annuleert transfer naar Sevilla; ook Celta-deal gaat niet door'

Gepubliceerd: woensdag 23 januari 2019 om 10:22wo 23-01-2019 om 10:22

Jaïro Riedewald heeft een transfer naar Real Betis afgeblazen. Dat meldt El Desmarque. De 22-jarige verdediger van Crystal Palace stond op de nominatie om deze maand verhuurd te worden aan de Primera Division-formatie. 

Volgens El Desmarque zette Riedewald zélf een streep door de deal, omdat hij niet het gevoel kreeg dat Betis hem direct voor de basiself wilde halen. Riedewald zit al het gehele seizoen op de bank in Londen. Hij wil nu juist naar een club verkassen die hem wekelijks speelminuten gunt. 

Afgelopen week schreven Spaanse media dat ook Celta de Vigo in de markt is voor de voormalig Ajacied. Die transfer lijkt evenmin door te gaan. Celta had namelijk de keus uit Riedewald en Wesley Hoedt. Dinsdag werd de komst van de verdediger van Southampton afgerond. Hoedt wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, waarbij Celta komende zomer een optie tot koop heeft. De Galiciërs hebben geen extra verdediger nodig. 

Dit seizoen speelde Riedewald nog geen enkele minuut in de Premier League. Palace-manager Roy Hodgson liet de linkspoot wel opdraven in een aantal bekerduels. Komend weekend krijgt Riedewald mogelijk speeltijd tegen Tottenham Hotspur, dat in het kader van de FA Cup op bezoek op Selhurst Park. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws