Club Brugge bevestigt: 'Eerste wintertransfer legt medische testen af'

Club Brugge bevestigt: 'Eerste wintertransfer legt medische testen af'

23-01-2019 09:54
2

Club Brugge hield het tot dusver relatief rustig op transfervlak. Wel toont Blauw-Zwart interesse in het Portugese goudhaantje Gonçalo Cardoso. Club Brugge bevestigt dat de jongeling op komst is naar de landskampioen.

Tegenover Sportwereld bevestigde Club Brugge dat het op het punt staat om Cardoso vast te leggen. Deze week nog legt de Portugees zijn medische testen af op Jan Breydel. Zijn komst wordt gezien als een wissel op de toekomst. Toch betaalt Blauw-Zwart ruim twee miljoen euro voor de nieuwkomer.

De 18-jarige verdediger is één van de sterkhouders bij Boavista. Aanvankelijk leek Club Brugge Cardoso pas deze zomer in huis te halen, maar de Portugees maakt nu al de overstap. Cardoso tekent bij Blauw-Zwart een overeenkomst voor vier seizoenen.

Poolse middenvelder in beeld
Daarnaast lonkt Club Brugge ook naar Szymon Zurkowski. De landskampioen deed al een bod op de Poolse middenvelder, maar zijn club – Gornik Zabrze – vond dat voorstel onvoldoende. Verschillende clubs uit de Serie A – waaronder Genoa en Fiorentina – mikken eveneens op zijn komst.