Hij is bij Club Brugge de best mogelijke optie naast Wesley

"Hij is bij Club Brugge de best mogelijke optie naast Wesley"

22-01-2019 20:15
8

Club Brugge zit in zwaar weer na de nederlaag tegen Charleroi (0-1). Het staat nu al tien punten achter op Racing Genk. Bart Verhaeghe geeft aan dat hij de kern vooral wil samenhouden, maar volgens Het Nieuwsblad moet er een versterking bijkomen.

Club Brugge-watcher Bart Lagae wil in de winterstop nog een extra spits zien. "Door in januari een aanvaller aan te trekken, slaat Club twee vliegen in één klap: nu al een potentiële opvolger van Wesley klaarstomen en tegelijk de Braziliaan bijstaan in een tweespitsenopstelling. Wesley zelf zal er vaker door kunnen scoren, wat zijn marktwaarde verder opdrijft. Alle partijen kunnen er beter van worden", stelt Lagae.

De huidige spitsen overtuigen zelden. "Siebe Schrijvers is op dit moment de best mogelijke optie om Wesley voorin bij te staan, maar op termijn moet Club op zoek naar een vervanger voor de Braziliaan. Kaveh Rezaei is nog niet honderd procent fit geweest en de vraag is wanneer hij klaar zal zijn voor Club. Jelle Vossen is aan de laatste weken van en maandenlange revalidatie bezig, maar is een heel ander type dan Wesley. Loïs Openda liet al enkele aardige dingen zien, maar krijgt weinig echte speelkansen."

Gonçalo Cardoso en Luis Diaz werden al genoemd als potentiële aanwinsten, maar beide transfers zouden pas voor komende zomer zijn.