Alweer slecht nieuws voor Vertonghen en Alderweireld in de titelstrijd

Alweer slecht nieuws voor Vertonghen en Alderweireld in de titelstrijd

22-01-2019 19:30 Laatste update: 19:30

Tottenham Hotspur heeft opnieuw slecht nieuws vanuit de ziekenboeg te horen gekregen. Dele Alli viel zondagmiddag geblesseerd uit tijdens de wedstrijd tegen Fulham en zal zes weken lang niet beschikbaar zijn voor The Spurs.

Alli blijkt op Craven Cottage een verrekking aan zijn hamstring op te hebben gelopen, meldt de nummer drie van de Premier League dinsdag via de officiële kanalen. De Noord-Londenaren verwachten de aanvallende middenvelder pas begin maart terug op het trainingsveld. De dubbele Champions League-confrontatie met Borussia Dortmund (van 13 februari en 5 maart, red.) gaat naar alle waarschijnlijkheid te vroeg komen voor Alli, net als de stadsderby's tegen Chelsea en Arsenal op 27 februari en 2 maart.

Eerder deze maand zag men al Harry Kane geblesseerd wegvallen: de WK-topscorer kampt met een enkelblessure en lijkt ook pas in maart weer te kunnen spelen. Heung-Min Son is momenteel mee met Zuid-Korea naar de Azië Cup: de Koreannen wonnen dinsdag hun achtste finale-wedstrijd van Bahrein en nemen het vrijdag op tegen Qatar.