Anderlecht wil af van Vranjes: ''Vertrek is in zijn geval de beste oplossing''

Anderlecht wil af van Vranjes: ''Vertrek is in zijn geval de beste oplossing''

22-01-2019 16:38
6

De dagen van Ognjen Vranjes bij Anderlecht zijn definitief geteld. Anderlecht hoopt nog voor het sluiten van de transferdeadline een nieuwe club voor de Bosnische centrumverdediger te vinden. ''In het geval van Vranjes is een vertrek de beste oplossing'', citeert Sporza sportief directeur Michael Verschueren.

Vranjes komt niet meer in de plannen voor, nadat hij het afgelopen half jaar meermaals in opspraak is geraakt. "We hebben gisteren een oefening gemaakt rond welke spelers het moeilijk zullen hebben om deel uit te maken van de A-kern voor de rest van het seizoen. Bij Vranjes heeft het niet zoveel met de kwaliteiten van de speler te maken, maar wel met extrasportieve redenen'', geeft Verschueren duidelijkheid.

Verschueren wil met Vranjes en diens entourage rond de tafel zitten om tot een oplossing te komen. Verschueren hoopt dat Vranjes ook inziet dat hij geen toekomst meer heeft bij Anderlecht. "Ik kan natuurlijk niemand verplichten de club te verlaten. Ze hebben allemaal een contract. Spelers die op hun positie momenteel maar derde keuze zijn, moeten zelf hun conclusies trekken en beseffen dat ze beter vertrekken'', aldus Verschueren.