Twijfels bij komst Zulj: Hopen dat hij geen tweede Morioka wordt

Twijfels bij komst Zulj: "Hopen dat hij geen tweede Morioka wordt"

21-01-2019 19:45 Laatste update: 19:48
25

Anderlecht maakte op het veld van KAA Gent (1-0) alweer geen geweldige indruk. Ryota Morioka mocht invallen bij paars-wit en ook hij maakte geen goede beurt bij de supporters van paars-wit.

Ook de analisten van Vista zagen dat Morioka er niet echt gelukkig bijliep. "Zijn invalbeurt was echt dramatisch. Hij heeft het echt gehad met Anderlecht en Anderlecht met hem", sprak ex-doelman van Anderlecht, Wim De Coninck.

Er was dus nog geen sprake van een schokeffect met de komst van Fred Rutten. Anderlecht volgt nu al op 17 punten van leider Racing Genk. "Je kan het je bijna niet voorstellen dat Anderlecht Play-Off 1 niet zou halen", aldus Rudy Nuyens.

Nieuwe Morioka
Anderlecht haalde met Peter Zulj wel al een nieuwe middenvelder binnen. Al wordt het nog afwachten wat die kan brengen. "Toen Zulj door Arnesen omschreven werd, dan had je het gevoel dat hij over Morioka bezig was. Hetzelfde werd over hem verteld toen hij aangetrokken werd: niet te snel, leest het spel, heeft een eindpass en kan zelf scoren", vertelde De Coninck nog. De supporters van Anderlecht zullen alvast hopen dat de transfer van de Oostenrijker een groter succes wordt.