Mazzu pakt eindelijk punten op Club Brugge: De uitvoering was perfect

Mazzu pakt eindelijk punten op Club Brugge: "De uitvoering was perfect"

20-01-2019 20:49
4

Voor het eerst in jaren is Charleroi er nog eens in geslaagd om punten te pakken in het Jan Breydelstadion. Ook voor Felice Mazzu was het zijn eerste overwinning tegen de Bruggelingen in Brugge. Hij was dan ook bijzonder trots op zijn jongens.

"Ik moet mijn spelers feliciteren", zei Mazzu bij Sporza. "We waren deze wedstrijd al op stage beginnen voor te bereiden en hebben deze week ons wedstrijdplan op punt gezet. De uitvoering op het veld was perfect", zegt hij.

De kritiek dat Charleroi geluk had vindt hij toch niet helemaal correct. "Sommigen zullen zeggen dat we wat geluk hebben gehad. Dat klopt, maar anderzijds hebben we op de tegenaanval ook een aantal open kansen gehad om de 0-2 te scoren."

Na de overwinning kijkt Mazzu ook meteen naar volgende week. "De gevaarlijkste wedstrijden zijn diegene na een prestatie zoals vandaag. Volgende week op Waasland-Beveren zullen we minstens even goed moeten zijn. We pakken hier wel drie punten, maar het zijn uiteindelijk ook gewoon slechts drie punten", besluit hij.