Odjidja hangt vuile was van Anderlecht buiten: Trainer heeft me toen gebeld

Odjidja hangt vuile was van Anderlecht buiten: "Trainer heeft me toen gebeld"

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 12:30zo 20-01-2019 om 12:30

Vadis Odjidja heeft bij Anderlecht, Club Brugge en KAA Gent al drie Belgische topclubs op zijn palmares staan. Bij Anderlecht brak hij echter nooit door. Odjidja denkt dat het toenmalige bestuur daar voor iets tussen zat.

Odjidja werd naar eigen zeggen tegengewerkt. "De trainer die toen ontslagen werd (Frank Vercauteren, red.), heeft mij de dag na zijn ontslag gebeld om me te zeggen: 'Het is niet mijn fout, het zijn mensen van bovenaf die niet wilden dat je speelde'. Dan ga je nadenken: is dat waar of niet? Maar het is gebeurd, wat kan je daar aan doen? Op het moment dat ik de kans kreeg om te spelen, had mijn toenmalige manager al een akkoord met Hamburg", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. 

Odjidja kijkt duidelijk ontevreden terug. "Er is mij niet de hele waarheid verteld. Er zijn kansen genoeg geweest om mij te brengen, ook door blessures van anderen, maar uiteindelijk kreeg ik die nooit. Ik was vijftien jaar en negen maanden toen ik met de eerste ploeg begon te trainen, maar tot mijn achttien had ik bijna geen enkele wedstrijd gespeeld. Het was altijd maar wachten en nog eens wachten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws