Antwerp kan Play-Off 1 al ruiken na deugddoende zege tege Zulte Waregem

19-01-2019 22:20
4

Antwerp lijkt niet meer naast Play-Off 1 te gaan grijpen. Op bezoek bij Zulte Waregem pakte het alweer de drie punten. Het won met 1-2 van Essevee.

Het initiatief in de wedstrijd kwam van de thuisploeg, dat het vaakst op zoek ging naar dat doelpunt. Sinan Bolat moest ook ingrijpen na een knappe kopbal van Davy De fauw, even later trapte ook Nill De Pauw naast.

Op Antwerp bleef het wachten. The Great Old kon Zulte Waregem wel van dat doelpunt houden, maar kon Sammy Bossut pas bereiken na zo'n 26 minuten voetballen.

Terwijl het Essevee was dat de beste kansen had, was het wel Antwerp dat scoorde. Na een uitstekende aanval was het alweer Dieumerci Mbokani die kon scoren.

Meteen na de pauze was het alweer raak voor Antwerp. Lior Refaelov bekroonde zijn definitieve transfer en contractverlenging met een mooi doelpunt. Beide ploegen kregen uiteindelijk nog een kans om voor een doelpunt te zorgen, maar het was Essevee dat in blessuretijd voor de 1-2 eindstand zorgde.