Twee Cercle-spelers zorgen voor een gelijkspel tegen Waasland-Beveren

19-01-2019 21:52

Waasland-Beveren en Cercle Brugge hebben niet voor een winnaar kunnen zorgen. De doelpunten in het duel werden door Cercle-spelers gescoord, maar het werd 1-1.

Het duel der degradatiekandidaten tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge was niet meteen om met duimen en vingers van af te likken. De eerste dreiging kwam er pas na vijftien minuten voetballen. Gianni Bruno kon echter niet scoren.

Ook Dylan De Belder en Omolo konden voor rust nog voor lauw gevaar zorgen, ook zonder doelpunt. Aan de andere kant trapte Vellios nog naast doel, waardoor het 0-0 bleef tot de rust.

Na de pauze kon er wel al snel gevierd worden. Een voorzet van Ampomah kwam tegen het been van Omolo, die de bal in eigen doel werkte. De bezoekers waren op achtervolgen aangewezen.

Waasland-Beveren leek op weg naar de zege, maar ging alsnog in de fout. Massop begint een fout in het zestienmeter gebied, met een strafschop tot gevolg. Cardona maakte er 1-1 van. Na dat doelpunt kreeg Cercle nog de beste kansen, maar geen doelpunten. Het bleef 1-1.