Pijnlijk: Radja Nainggolan opgenomen in lijstje met slechtste zomertransfers

Pijnlijk: Radja Nainggolan opgenomen in lijstje met slechtste zomertransfers

19-01-2019 13:45 Laatste update: 14:04
2

Zaterdag plaatste Voetbal International een filmpje online waarin de slechtste zomertransfers werden besproken. In het lijstje was plaats drie voor een landgenoot: Radja Nainggolan. Op de tweede en eerste plaats stonden Mariano Diaz en Gonzalo Higuain.

Radja Nainggolan trok deze zomer van de ene Italiaanse topclub naar de andere. "Inter betaalde deze 38 miljoen aan AS Roma. Plus twee spelers. Nainggolan is een jongen die houdt van het leven. Hij is ook ’s nachts graag actief. En dan ook nog eens een kettingroker", vertelt Suleyman Ozturk.

Ook coaches hebben het volgens Ozturk niet altijd begrepen op Nainggolan. "Coaches kennen zijn reputatie ook, daar was Roberto Martinez een goed bewijs van. Bij Inter heeft hij het nu heel moeilijk. Inter zou hem zelfs liefst van al al van de hand doen. Het grappigste van heel de zaak is dat een van de ruilspelers, Nicolo Zaniolo, nu heel belangrijk is voor AS Roma en dat Inter een jongen uit de eigen jeugd heeft laten gaan voor Nainggolan", aldus Ozturk.