Verhaeghe streng: Ik ben de spelers dit seizoen al twee keer gaan toespreken

Verhaeghe streng: "Ik ben de spelers dit seizoen al twee keer gaan toespreken"

19-01-2019 13:15 Laatste update: 13:27
6

Club Brugge begint pas zondag aan zijn terugronde. Het neemt het op tegen Charleroi. Club moet een achterstand van tien punten goedmaken op leider Racing Genk.  

Dat Club Brugge in de heenronde vaker dan nodig punten liet liggen, frustreert ook Bart Verhaeghe. "We hebben tegen de kleinere ploegen wedstrijden gespeeld die echt Club-onwaardig waren. Dat is ook de reden dat ik de groep dit seizoen al twee keer persoonlijk ben gaan toespreken", vertelt Verhaeghe in Het Laatste Nieuws.

Volgens hem werden tijdens sommige wedstrijden de Club-waarden niet nageleefd. "Na de bekeruitschakeling tegen Deinze en het gelijkspel thuis tegen Waasland-Beveren ben ik in de kleedkamer geweest. Ik heb de spelers verteld dat ik die nonchalance niet duld. Een ander mag straks kampioen spelen, maar niet omdat wij het zelf hebben weggegeven", aldus Verhaeghe.

Gouden Schoen
Op het Gala van de Gouden Schoen vorige week kaapte Club bijna alle prijzen weg. "Het is geen toeval dat we voor het derde jaar op rij de Gouden Schoen winnen", sprak Verhaeghe toen. "Ik wou daar vooral mee zeggen dat Club een goed geoliede machine is, die zichzelf telkens opnieuw in vraag durft stellen", verklaart de voorzitter.