OFFICIEEL: Liverpool slaat opnieuw megaslag en legt basiskracht tot 2024 vast

OFFICIEEL: Liverpool slaat opnieuw megaslag en legt basiskracht tot 2024 vast

19-01-2019 11:23

Trent Alexander-Arnold heeft zijn toekomst aan Liverpool verbonden. De verdediger annex middenvelder heeft een nieuw contract getekend en ligt nu tot de zomer van 2024 vast bij de koploper van de Premier League.

Het is de tweede grote slag die Liverpool slaat in een week, want eerder wist de club al te verlengen met Andy Robertson, een andere basiskracht. Alexander-Arnold is een van de grootste talenten uit Engeland, die is opgeleid door Liverpool. "Ik ben euforisch en erg trots", reageert hij op de clubsite van Liverpool. "Ik voel me bevoorrecht dat ik deze steun heb en ben blij dat de club vertrouwen in mij heeft."

"Er was geen twijfel om te verlengen bij de club. Hopelijk kunnen we de komende jaren veel successen boeken. Toen ze het contract aanboden, was er geen twijfel. Het makkelijkste was dat ik de juiste mensen om me heen had waardoor ik me kon focussen op het voetbal en de deal zo snel mogelijk rond komen", zegt Alexander-Arnold. "Mijn broer en manager heeft die rol op zich genomen en zorgde ervoor dat ik niet afgeleid werd."

De twintigjarige Alexander-Arnold debuteerde in oktober 2016 in de hoofdmacht van Liverpool. Sindsdien is het hard gegaan. Hij heeft inmiddels 67 wedstrijden voor de ploeg van Jürgen Klopp gespeeld en is international van Engeland geworden.

Lees ook: Klopp lyrisch over verdediger na nieuw contract: 'Alles schreeuwt Liverpool'