Verschueren: We zijn dus verplicht om te werken met Bayat

Verschueren: "We zijn dus verplicht om te werken met Bayat"

18-01-2019 20:30
4

Maakt Mogi Bayat binnenkort al zijn comeback in de makelaarswereld? Adrien Trebel liet al weten dat hij blijft samenwerken met Bayat, ook al wordt hij verdacht van fraude. Anderlecht kan daar bitter weinig aan veranderen en ontmoette hem zelfs al in de deal van Kara Mbodj.

Michael Verschueren, algemeen manager bij Anderlecht, weet dat hij ook in de toekomst niet rond Bayat zal kunnen. "FC Nantes heeft beslist om samen te werken met meneer Bayat, hij verdedigde hun belangen en niet die van Anderlecht. Maar we werkten in het verleden al met hem samen, hij heeft in dit dossier op een correcte, professionele manier gewerkt. Er was geen enkel probleem", vertelt hij aan RTBF.

Dat betekent echter niet dat Bayat met nieuwe spelers mag komen leuren. "We hebben duidelijk gezegd dat we niet gaan werken met verdachte makelaars, wat Bayat nu is. We gaan hem niet contacteren om spelers te kopen of te verkopen. We hebben nu nog spelers die Bayat als makelaar hebben, we zijn dus verplicht om met hem samen te werken."