Club Brugge heeft nieuwe aanwinst beet die virtuele voetbaltitel moet winnen

Club Brugge heeft nieuwe aanwinst beet die virtuele voetbaltitel moet winnen

18-01-2019 15:18
1

Club Brugge heeft weer stappen in eSports gezet. Het heeft met Miran Salim een tweede aanwinst gevonden die moet meehelpen aan een Brugse titel in de virtuele voetbalwereld.

Dat kondigt Club Brugge aan via de officiële kanalen. Eerder stelde Club Brugge al Geoffrey Meghoe voor, nu moet Salim de kleuren van Blauw-Zwart verdedigen. Hij zal uitkomen in de Proximus ePro League. 'Miran is een twintigjarige Leuvenaar die in het dagelijkse leven Toegepaste Economische Wetenschappen studeert aan de KU Leuven', schrijft Club Brugge.

'In zijn vrije tijd is FIFA al sinds hij heel jong was zijn belangrijkste bezigheid, wat resulteert in een vast plekje in Elite 1 in de Weekend League, waar hij ook geverifieerd is. Als Academy Player mag Miran vanaf vrijdag 18 januari zijn kunsten tonen in de Proximus ePro League', klinkt het.

Vanaf 18 januari zullen de eerste speeldagen uitgezonden worden op de YouTube- en Twitch-pagina van Proximus eSports en op de Twitch-pagina van eClubBrugge. Ook op het Zoom-kanaal van Proximus TV zullen hoogtepunten te zien zijn. Vanaf 1 februari zal de wedstrijd in de ePro League telkens te zien zijn op Proximus TV een halfuur voor de aftrap van de desbetreffende wedstrijd in de gewone competitie.