Mijn vertrek kwam onverwachts, ik wilde oud worden bij Antwerp

"Mijn vertrek kwam onverwachts, ik wilde oud worden bij Antwerp"

18-01-2019 11:00
5

Komend weekend staat de clash tussen Zulte Waregem en Antwerp op het programma. Een bijzondere match voor Patrick Decuyper, die een verleden heeft bij beide clubs. Met Antwerp vierde hij zelfs de promotie, maar het was meteen zijn laatste grote wapenfeit.

Door de komst van Luciano D'Onofrio werd Decuyper buitenspel gezet. "Ik was zelf voorstander van de komst van D'Onofrio en die man doet dat goed. Ik ging al snel inzien dat er voor mij geen plaats meer was. Dat had ik niet zien aankomen. In mijn hoofd was Antwerp mijn laatste project en zou ik er oud worden. Mijn DNA strookt volledig met dat van die club, maar dat zat er dus niet in", aldus Decuyper in Het Laatste Nieuws.

Nu is Decuyper actief bij amateurclub Ronse, maar de fans van Antwerp zijn hem niet vergeten. "Vorige week is een bus met Antwerp-fans naar de wedstrijd van Ronse gekomen om me te steunen. Ze zijn heel erkentelijk. De prestaties van Antwerp geven me ook vandaag nog voldoening. Ik heb een behoorlijke bijdrage gehad aan de promotie naar Eerste Klasse."