'Antwerp FC heeft eerste winteraanwinst bijna beet, exit Hairemans?'

'Antwerp FC heeft eerste winteraanwinst bijna beet, exit Hairemans?'

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 08:01vr 18-01-2019 om 08:01

Laatste update: vrijdag 18 januari 2019 om 08:03vr 18-01-2019 om 08:03

Bij Antwerp FC bleef het nog rustig tijdens de wintermercato. Laszlo Bölöni wil er absoluut nog een drietal versterkingen bij, én hij lijkt nu zijn zin te krijgen. Volgens Het Laatste Nieuws staat The Great Old op het punt om een eerst nieuwkomer vast te leggen.

Zo zal Antwerp eerstdaags de komst van David Simao afronden. De 28-jarige Portugees komt over van Boaviste. Simao speelt doorgaans als centrale middenvelder en hij staat te boek als een vrijschopspecialist.

Simao speelde dit seizoen altijd negentig minuten in de wedstrijden waarin hij meespeelde. Zijn teller in de Portugese competitie staat inmiddels al op meer dan 180 wedstrijden. Er ligt voor de Portugees bij Antwerp een contract klaar voor 2,5 seizoenen.

Vertrek van Hairemans?
De komst van een extra middenvelder kan wel eens gevolgen hebben voor Geoffry Hairemans. De linkspoot kwam dit seizoen nog maar weinig spelen toe. De komst van een extra concurrent lijkt hem niet meteen deugd te doen. Hairemans loopt bij verschillende Belgische clubs in de kijker, maar vooral Sporting Lokeren trekt aan zijn mouw.

Poll

Gaat Hairemans beter voor een nieuw avontuur?

(598 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws