'Anderlecht wuift interesse weg, maar laat zomeraanwinst alweer vertrekken'

'Anderlecht wuift interesse weg, maar laat zomeraanwinst alweer vertrekken'

18-01-2019 07:00 Laatste update: 07:00
17

RSC Anderlecht zag Knowledge Musona al (tijdelijk) vertrekken uit het Astridpark, maar daar blijft het wellicht niet bij. Er zijn verschillende spelers die weg mogen, maar andere jongens wekken dan weer buitenlandse interesse op.

Het Laatste Nieuws schrijft namelijk dat Anderlecht een aanbod heeft binnengekregen voor Zakaria Bakkali. De wispelturige flankspeler wordt het hof gemaakt door een niet-nader genoemde Turkse club, maar Anderlecht liet weten dat Bakkali niet weg mag.

Wie wel mag vertrekken, is James Lawrence. De linksvoetige verdediger kwam afgelopen zomer over van AS Trencin, maar kon bij Anderlecht zijn stempel nooit drukken. Anderlecht ziet hem het liefst vertrekken en bood hem daarom al aan bij diverse clubs uit binnen-en buitenland.

Vranjes blijft afwezig
Ondertussen is er bij paars-wit ook nog altijd geen spoor van Ognjen Vranjes. Officieel is de Bosniër nog altijd ziek, maar mogelijk zit het 'schandaal van de eeuw' daar voor iets tussen. Anderlecht zal dra samenzitten met Vranjes om zijn toekomst te bespreken.

No Poll