Vanaken over transfer: ''Ik heb ook de ambitie om naar het buitenland te gaan''

Vanaken over transfer: ''Ik heb ook de ambitie om naar het buitenland te gaan''

17-01-2019 16:26 Laatste update: 16:52
4

De Gouden Schoen betekende voor Hans Vanaken een bekroning voor een fantastisch jaar. Niemand weet wat de toekomst gaat brengen voor Vanaken, maar de ster van Club Brugge staat in ieder geval open voor een buitenlands avontuur.

Vanaken hoopt zijn sterke prestaties wellicht te verzilver met een mooie transfer. "Die ambitie is er bij mij ook", bevestigt Vanaken 'the day after' bij Sporza. "Ik heb dat nooit fel van de daken geschreeuwd, maar ik wil het hoogst haalbare uit mijn carrière halen. Maar zolang er niets concreets is, zit ik hier heel goed bij Club Brugge."

De Bruggeling wil zich nu eerst blijven focussen op Club Brugge en nagenieten van zijn prachtige triomf. "Dit is een hele mooie bekroning van mijn fantastische jaar. Ik werd ook al profvoetballer van het jaar en pakte de landstitel en de Supercup met Club Brugge'', somt hij af. Voor de Gouden Schoen heeft hij al een mooie plaats in gedachten. ''Deze trofee komt thuis op de kast in de living, waar hij goed zichtbaar is, want dat verdient deze prijs wel."

Lees ook: Vanaken wint de Gouden Schoen 2018: deze 9 Brugse toppers gingen hem voor
Lees ook: Van Vanaken tot Simon, alle punten van de Gouden Schoen op een rij