Mevrouw Malinovskyi uit haar onvrede over de Gouden Schoen: ''So dissatisfied''

Mevrouw Malinovskyi uit haar onvrede over de Gouden Schoen: ''So dissatisfied''

17-01-2019 15:35 Laatste update: 16:50
60

Racing Genk viel woensdagavond buiten de prijzen bij de 65e editie van de Gouden Schoen. Dat was duidelijk niet naar de zin van Roksana, de vrouw van Genk-middenvelder Ruslan Malinovskyi. De Oekraïense uitte haar ongenoegen op Instagram.

''Zo ontevreden'', trapt mevrouw Malinovskyi af bij een foto waar ze poseert op de rode loper. Roksana begrijpt er niks van dat de ploeg van haar echtgenoot geen enkele trofee won op het Gala. ''Onze club maakt zo enorme sprongen voorwaarts, gaat er elke dag op vooruit, maar blijkbaar verdient dat geen prijs. Genk verdient de prijzen meer dan iedereen'', luidt haar onbegrip. Ze sluit echter af met een positieve boodschap voor haar Genkse vrienden. ''Alle grote trofeeën liggen nog in het verschiet'', wijst ze onder meer op de landstitel.

Overigens was Roksana Malinovskyi niet de enige ontevreden gast. Sinan Bolat, steunpilaar van Royal Antwerp FC, zou de zaal onmiddellijk hebben verlaten toen hij vernam dat hij slechts derde werd in de verkiezing van Doelman van het Jaar

Lees ook: Vanaken wint de Gouden Schoen 2018: deze 9 Brugse toppers gingen hem voor