Dembélé legt keuze voor China uit: “Het is een familieclub en dat is belangrijk”

Dembélé legt keuze voor China uit: “Het is een familieclub en dat is belangrijk”

17-01-2019 14:44 Laatste update: 14:46
8

Mousa Dembélé maakt de overstap van de Premier League naar de Chinese Super League. De Rode Duivel verlaat Tottenham Hotspur voor Guangzhou S&F. Dembélé gaf een afscheidsinterview op de officiële kanalen van Tottenham.

Dembélé kijkt tevreden terug. "Ik heb bijna zeven jaar bij deze club gespeeld, dus ik wil iedereen bedanken voor de positieve vibes. Dit was de beste omgeving om goed te presteren. De club heeft me altijd goed behandeld. Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad, dus we nemen op een positieve manier afscheid. Ik hou niet van afscheid nemen. Ik wil contact blijven houden met iedereen binnen Tottenham", wordt Dembélé geciteerd door Sporza.

Bij de voorstelling van Dembélé in China vertelde de middenvelder wat belangrijk was in zijn keuze voor Guangzhou. "Het is een grote uitdaging voor mij. De club heeft veel ambitie, dus ik ga mijn best doen om hier succesvol te zijn. Het is een familieclub en dat is belangrijk voor mij. Ik ben bij Tottenham altijd een teamspeler geweest, die niet wou uitblinken in de statistieken. Ik wil hier ook vooral belangrijk zijn voor de club”, aldus Dembélé.