Monaco stelt nieuwe spelers voor en komt met update in dossier-Batshuayi

Monaco stelt nieuwe spelers voor en komt met update in dossier-Batshuayi

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 16:58wo 16-01-2019 om 16:58

Woensdag stelde Vadim Vasilyev, vice-voorzitter van AS Monaco,  enkele kersverse aanwinsten, waaronder Cesc Fabregas, voor. Op de persconferentie werd er ook gepolst naar de situatie rond Michy Batshuayi.

Een journalist vroeg zich af of de transfermercato van Monaco er nu op zat. "Ik denk dat we met deze vier aanwinsten al heel goed zitten, al zou een een extra aanvaller meer dan welkom zijn. We zullen zien of er zich nog opportuniteiten voor doen", aldus Vasilyev.

En wat dan met Michy Batshuayi? "Dat is een moeilijk dossier. We hebben een akkoord met de speler, we hebben ook een akkoord met Valencia. Het is Chelsea dat nu moeilijk doet. Zij willen hem niet uitlenen, maar definitief verkopen. Het dossier zit eigenlijk wat vast", was de Rus eerlijk.

Uitleenbeurten
Vorig seizoen werd Batshuayi in de terugronde uitgeleend aan Dortmund, waar hij geregeld de weg naar doel vond en zich opwierp tot publiekslieveling. Sinds begin dit seizoen wordt hij uitgeleend aan Valencia. Daar wist hij geen potten te breken en de Spanjaarden stuurden hem terug naar Chelsea. Dat lijkt hem nu definitief van de hand te willen doen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws