Speelt Pozuelo ook volgend seizoen nog in Genk?: Zeg nooit nooit

Speelt Pozuelo ook volgend seizoen nog in Genk?: "Zeg nooit nooit"

16-01-2019 16:39
8

Woensdag ging er een zucht van opluchting door Limburg en omstreken. Alejandro Pozuelo maakte bekend dat hij bij Racing Genk blijft en niet naar Al-Ahli trekt.

Ook technisch directeur Dimitri De Condé was opgetogen. "Ik heb een paar slapeloze nachten achter de rug. Hij had in zijn contract natuurlijk die clausule staan, die andere jongens niet hebben. Dan sta je als club onmachtig en moet je toekijken. Daarom is dit signaal des te sterk", is De Condé trots.

Genk bood Pozuelo een verbeterd contract om de clausule te laten vallen. "In ruil met wat hij daar kon gaan verdienen stelt dat eigenlijk niet veel voor. Dit is een keuze met het hart van Pozuelo", aldus de technisch directeur tegenover Sporza.

Transfer in de zomer
Racing Genk is zo minstens tot de zomer gerust. "We willen een totale uitverkoop vermijden, maar we zouden heel trots zijn als we Pozuelo in Duitsland of in Spanje zouden kunnen afleveren. En komt zo’n bod er niet, dan kunnen we nog zien of we er niet uitkomen voor de toekomst. Zeg nooit nooit", klinkt De Condé hoopvol.

Lees ook: "Wie in België van voetbal houdt, trekt nu een fles cava open"