Begint Vanaken aan laatste maanden bij Club Brugge? ''Dit is het moment''

Begint Vanaken aan laatste maanden bij Club Brugge? ''Dit is het moment''

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 11:33wo 16-01-2019 om 11:33

Hans Vanaken is woensdagavond de torenhoog favoriet voor de Gouden Schoen. Het kan weleens voorlopig de laatste keer zijn dat de smaakmaker van Club Brugge in aanmerking komt voor de prestigieuze prijs. Het buitenland lonkt immers. Eddy Snelders adviseert Vanaken om na dit seizoen de grens over te trekken.

Snelders vindt dat Vanaken het maximale heeft bereikt in Brugge. ''Hij is kampioen geworden en heeft in Europa zijn naam al wat gemaakt. Je moet dan toch overwegen of dit het moment is om die laatste stap te zetten. Hij mag blijven, maar voor zichzelf is het misschien interessant om bij een goed bod de stap naar het buitenland te zetten'', laat de analist weten bij Sporza.

Als Snelders in de schoenen van Vanaken stond, zou hij ook de sprong wagen. ''Op een bepaald moment heb je het na al die jaren bij Club toch wel wat gehad, heb je iedereen laten zien dat je kwaliteiten hebt. Dan is het voor hem een uitdaging om ook eens in het buitenland zijn stempel te proberen te drukken. Langer wachten zou ik niet meer doen. Ik denk dat dit het moment is om het te doen."

Lees ook: Pozuelo versus Vanaken: de ultieme vergelijking van de Gouden Schoen-favorieten

Poll

Moet Vanaken na dit seizoen naar het buitenland?

(380 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws