'Anderlecht rond de tafel met Vranjes, Bosniër op weg naar de exit?'

'Anderlecht rond de tafel met Vranjes, Bosniër op weg naar de exit?'

16-01-2019 09:47
7

Ognjen Vranjes liet zich nog maar eens in negatieve zin opmerken. De Bosniër zou een bekende Servische zangeres bedreigd hebben. Ook stuurde hij naaktfoto’s naar haar. RSC Anderlecht reageert nu op het nieuwe incident.

Over de details van Vranjes' daden wil Anderlecht zich niet uitspreken. "De foto's behoren tot de privésfeer. Daar reageren we niet op", aldus club-woordvoerster Marie Verbeke in Het Nieuwsblad. Toch laat Anderlecht het gedrag van Vranjes niet zomaar passeren. "Maar we gaan wel een gesprek met hem voeren over zijn gedrag", klinkt het klaar en duidelijk.

Het is niet de eerste maal dat Vranjes zich laat opmerken. Zo hemelde hij onlangs het gooien van een Molotov-cockatail door de AEK-supporters op. Daarnaast heeft de Bosniër ook tal van fascistische tattoos op zijn lichaam staan.

Vertrek bij Anderlecht?
Ook sportief gaat het Vranjes allesbehalve voor de wind bij Anderlecht. Volgens HNB bood paars-wit de verdediger al aan in Turkije en Oekraïne, maar het mikt wel op een transfersom van om en bij de drie miljoen euro, nota bene de prijs die Anderlecht afgelopen zomer zelf betaalde.

De entourage van Vranjes ziet echter niet in waarom hij zou moeten weggaan bij Anderlecht. "Hij wil en zal spelen voor Anderlecht", besluiten zij.