Trossard over mogelijke transfer Pozuelo: 'Hij heeft zichzelf teruggetrokken'

Trossard over mogelijke transfer Pozuelo: 'Hij heeft zichzelf teruggetrokken'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 21:51di 15-01-2019 om 21:51

Alejandro Pozuelo staat voor een moeilijke keuze. Bij KRC Genk blijven of miljoenen opstrijken in het Midden-Oosten. Leandro Trossard, maandagavond te gast in TVL Sportcafé, weet alvast welke keuze hij zou maken.

"Of hij gaat blijven? Dat is een goede vraag", lachte de winger van Genk. "Ik denk dat je daar de laatste paar dagen weinig hoogte van krijgt. Hij heeft zichzelf een beetje teruggetrokken. Ik denk dat hijzelf die beslissing moet nemen samen met zijn familie. Ik zou het niet doen. Mijn ambities liggen elders op dit moment. Ik ben ook nog meer 24 jaar."

Trossard zal in principe niet vertrekken in januari. "Je weet dat natuurlijk nooit, maar op dit moment is het niet mijn intentie om Genk te verlaten. We zijn heel goed begonnen aan het seizoen en staan op een mooie plaats. Dat willen we nu doortrekken", aldus Trossard. Volgende zomer lijkt de kans op een transfer van de winger veel groter.

"Dat is zeker geen uitgemaakte zaak. Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Als we de tweede helft van het seizoen nog altijd goed draaien, en ik ook, dan is de kans wel reëel dat ik ga vertrekken bij Genk. Blijven voor de Champions League? Zeg nooit nooit. Op dat moment speelt het gevoel ook een beetje mee, maar dat zullen we dan wel zien", besloot Trossard.

Lees ook: 'Domper voor Clement: Lucumi opnieuw geblesseerd en twijfelachtig voor derby'

Plaats een reactie

wesleyvb +1373
dinsdag 15 januari 2019 om 22:40
Dat is altijd het spijtige van de zaak he, als je dan kampioen word me je ploeg en daardoor worden goeie spelers verkocht, dan moet je de champions legeau in met een nieuwe ploeg en kan je nooit weten hoe de kampioenenploeg het eigenlijk had gedaan op het hoogste niveau
Vind ik leuk
Biezebaaze +155
woensdag 16 januari 2019 om 00:53
Gent deed het Genk kan dat toch ook?
Vind ik leuk
woensdag 16 januari 2019 om 01:15
Als Pozuela er zo lang moet over nadenken is dat een teken dat hij serieus twijfelt, wel dan kan hij beter blijven en ook wat rekening houden met zijn vrouw en kinderen, die hebben het goed nu maar in Saoudi Arabië zullen die in een verstikkend sociaal klimaat terecht komen, die transfer volgt wel in de zomer en ze zullen ondertussen toch geen boterham minder moeten eten ...
Vind ik leuk
Patfey +6448
woensdag 16 januari 2019 om 05:29
Ach, Saoedi Arabie valt wel beter mee dan je denkt hoor, en de familie kan eventueel in Bahrein wonen.
Vind ik leuk
fidushi +26
woensdag 16 januari 2019 om 01:39
Zoals ik eerder al las,denk dat dit een moeilijke keuze is wanneer je kinderen hebt,en het M O ligt ook niet precies tegen de deur.
Ik zou het niet doen,maar wie bn ik.grts
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws