Verhaeghe werpt zijn licht op 2019: De goesting in een prijs is duidelijk groot

Verhaeghe werpt zijn licht op 2019: "De goesting in een prijs is duidelijk groot"

15-01-2019 20:42
9

Dinsdagnamiddag kwamen partners en pers naar Club Brugge voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Bart Verhaeghe blikte terug op 2018 en gaf zijn verwachtingen voor 2019.

"We hebben opnieuw alle redenen om bijzonder trots te zijn op het afgelopen jaar, met de tweede landstitel in drie jaar tijd, de Supercup, en de bekroningen voor onze trainer en spelers. Met Hans Vanaken kunnen we morgen voor het eerst een derde Gouden Schoen op rij binnenhalen", vertelde Verhaeghe volgens de website Blauw-Zwart. Dat is geen toeval meer. Op sportief vlak waren we nooit zo sterk als vandaag, met een dubbele bezetting op elke positie. We zijn een te duchten Europese subtopper geworden die zich toonde in de Champions League en toch ook de jeugd een kans blijft geven."

Ondanks de mooie prestaties waren er ook enkele onverwachte nederlagen en een resem blessures. Maar tijdens de winterstage werd hard gewerkt om iedereen weer topfit te krijgen. "Er is enorm veel gezweet in Qatar, de goesting naar een prijs is duidelijk groot", aldus Verhaeghe. "We zijn ook blij dat we enkele pionnen terug op het veld konden zien, maar hebben nog een aanzienlijke ziekenboeg. De terugkeer van jongens als Mitrovic, Peres, Vlietinck, Danjuma en Vossen zal goed zijn voor ons. Met de Play-Offs en de aartsmoeilijke duels tegen Salzburg zullen we alleszins het beste Club nodig hebben in 2019", besloot de voorzitter van Club Brugge.