KAA Gent speelt gelijk tegen NAC, Buffalo's schieten laat met scherp

15-01-2019 17:45 Laatste update: 22:59
5

Dit weekend begint de competitie weer, maar dinsdag speelde KAA Gent nog een oefenmatch. Tegen het Nederlandse NAC Breda speelden de Buffalo's 2-2 gelijk. De doelpunten van de Buffalo's vielen pas in de slotfase.

De Nederlandse eersteklasser kwam na goed een kwartier spelen op voorsprong via Robert Mühren. In 2017 speelde die aanvaller nog voor Zulte Waregem. Via Mitchell te Vrede kwam NAC in de 70e minuut op een dubbele voorsprong.

Pas in de slotfase schoten de Buffalo's met raak. Vijf minuten voor het einde zorgde Thibault De Smet voor de aansluitingstreffer. In 90e minuut zette Sigurd Rosted de eindstand op het bord.

Zondag hervat Gent in de Jupiler Pro League. Op zondag ontvangt het RSC Anderlecht. De match in de Ghelamco Arena start om 18 uur.