Vertonghen is opgelucht: “Ik hoop dat dat nu achter de rug is”

Vertonghen is opgelucht: “Ik hoop dat dat nu achter de rug is”

15-01-2019 16:44 Laatste update: 16:45

Jan Vertonghen keerde tegen Manchester United terug na een blessure. De verdediger was een maand geblesseerd door een dijbeenblessure. Eerder kampte de Rode Duivel ook al met hamstringproblemen.

“Ik hoop dat de blessurezorgen nu achter de rug zijn. Ik wil opnieuw mijn vorm van vorig seizoen terugvinden (toen hij door de supporters tot Speler van het Jaar werd verkozen, red.). Fysiek voelde ik me zondag honderd procent. En daar ben ik heel blij om. Ik voel me eindelijk weer een voetballer. Mijn twee blessures waren gewoon pech. Ik ben nu opnieuw klaar om het team te helpen”, laat Vertonghen aan Het Laatste Nieuws weten.

Tottenham verloor met zijn comeback wel in eigen huis van Manchester United. “We strijden nog mee op vier fronten. Ik zie een positieve toekomst tegemoet. De nederlaag tegen United heeft ons vertrouwen niet aangetast. We focussen ons als team op de kwaliteit van ons spel en die was er zondag. Het resultaat was niet goed, maar we kijken al vooruit naar de verplaatsing van zondag naar Fulham”, aldus Vertonghen.