Connecties Arnesen komen al van pas: 'Doet RSCA zaken met Manchester City?'

Connecties Arnesen komen al van pas: 'Doet RSCA zaken met Manchester City?'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 13:05di 15-01-2019 om 13:05

Anderlecht is teruggekeerd van de stage in Spanje. Buiten de terugkeer van Kara Mbodj viel er op vlak van transfers nog niet al te veel beweging te bespeuren bij paars-wit.

Anderlecht heeft niet enkel versterking nodig. Ook op uitgaand vlak moet er heel wat gebeuren. Aangezien Anderlecht nog maar op één front actief is, is de kern veel te groot. Sport/Voetbalmagazine weet dat Knowledge Musona, Ryota Morioka en Ivan Obradovic sowieso andere oorden zouden mogen opzoeken. Musona zou naar Lokeren kunnen.

Op inkomend vlak zou er dan weer vooral gekeken worden naar versterking voorin. Een nieuwe middenvelder is een must. Maar ook een aanvaller zou meer dan welkom zijn. Een beweeglijk type dat Santini en Dimata kan ondersteunen liefst.

Manchester City
Voor die versterking zou het wel eens de hulp kunnen krijgen van Manchester City. Frank Arnesen, de nieuwe technisch directeur van Anderlecht, heeft een goede band met City. Zijn zoon Sebastian Arnesen is er namelijk scout. City stalde in het verleden al geregeld spelers in kleinere competities, onder meer bij Vitesse.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws