Michael Verschueren reageert op (alweer) nieuwe rel rond Vranjes

Michael Verschueren reageert op (alweer) nieuwe rel rond Vranjes

15-01-2019 12:45 Laatste update: 12:46
6

Ognjen Vranjes is alweer in opspraak gekomen bij Anderlecht. Volgens Bosnische media zou hij de bekende Servische zangeres Jelena Karleusa met de dood hebben bedreigd omdat ze niet wou ingaan op zijn avances.

Sportief Directeur Michael Verschueren reageerde al op de zaak bij Sporza. "We zullen eerst onderzoeken hoeveel van de zaak er juist klopt. Daarna gaan we dan bekijken hoe we daar op moeten reageren. Ik beschik momenteel nog niet over voldoende informatie", is Verschueren eerlijk.

Vranjes was niet aanwezig op de stage van paars-wit wegens ziekte. Verschueren betwist dat dat iets met de zaak te maken heeft. "Hij was echt ziek. Hij had slechte bloedwaarden. Dus die kijken we na. Ik verwacht binnenkort nieuws van de clubdokter over wanneer hij terug beschikbaar zal zijn", aldus Verschueren.

Zukanovic
Vranjes werd deze zomer samen met onder meer Bubacarr Sanneh, James Lawrence en Antonio Milic naar het Astridpark gehaald om de defensie van paars-wit te versterken. Geen van hen slaagde erin een geweldige indruk te maken. Kara Mbodj keerde al terug vanop uitleenbasis bij Nantes, maar nu lijkt ook Ervin Zukanovic in beeld om de defensie te komen versterken.