Lokeren-manager geeft transferupdate: We zijn daar nog steeds mee bezig

Lokeren-manager geeft transferupdate: "We zijn daar nog steeds mee bezig"

15-01-2019 11:31
5

Sporting Lokeren rondde maandag de komst van Jakub Reznicek af, maar daarmee is het huiswerk van de Waaslanders nog niet af. Lokeren hoopt de komende week nog zeker één transfer af te ronden.

Namen als Geoffry Hairemans en Idir Ouali werden al genoemd. "Daar waren we mee bezig, daar zijn we nu nog steeds mee bezig", opent sportief manager Thomas Bernaert voor de camera van TV Oost.

De 26-jarige Bernaert beseft echter dat een transfer niet enkel in de handen van Lokeren zelf ligt. "Er zijn verschillende partijen die akkoord moeten gaan. Dus wij wachten nu op de andere partijen", gaat hij verder.

Wachten op Antwerp
Zo zijn er met onder meer STVV nog kapers op de kust voor Hairemans. "Ik denk dat Hairemans een interessant profiel is voor veel clubs in België. Of hij haalbaar is voor Sporting Lokeren? Dat moet Antwerp weten, maar we zullen wel zien de komende dagen wat daar uit de bus komt", besluit Bernaert.

Dat Lokeren er werk van maakt, moge duidelijk zijn. Zo staat het op het punt om Knowledge Musona vast te leggen. De overbodige Anderlecht-aanvaller legt normaal gezien dinsdag zijn medische testen af op Daknam.