Mag Anderlecht-target Karsdorp wel weg? 'Hij heeft zijn mogelijkheden laten zien'

Mag Anderlecht-target Karsdorp wel weg? 'Hij heeft zijn mogelijkheden laten zien'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 09:36di 15-01-2019 om 09:36

Rick Karsdorp is op de goede weg bij AS Roma. Dat stelt trainer Eusebio Di Francesco na de 4-0 zege op Virtus Entella in de Coppa Italia. De Nederlandse rechtsback speelde de hele wedstrijd mee. Het is de vraag of het vermeende target van Anderlecht nu wel mag vertrekken in januari.

Karsdorp is net als Javier Pastore weer volledig fit. "El Flaco (Pastore, red.) en Karsdorp hebben de laatste tijd goed getraind en zijn de wedstrijd goed doorgekomen. Dat toont dat ze op de juiste weg zijn", zegt Di Francesco op de clubsite. Voor de drievoudig international van Oranje was het voor het eerst in twee jaar tijd dat hij negentig minuten binnen de lijnen stond in een officieel duel voor Roma.

Karsdorp stond met een strakke inspeelpass aan de basis van de 2-0 van Ivan Marcano. "Hij heeft veel kwaliteit, maar moet werken aan zijn defensieve spel", laat Di Francesco weten over de back. "Door knieblessures heeft hij niet veel regelmaat gekend. Maar hij heeft zijn technische en fysieke mogelijkheden laten zien."

"Hij maakt goede keuzes en hij liet vandaag een aantal goede sprints zien", vervolgt de oefenmeester. "Ik houd van vleugelverdedigers die goed voetbal spelen, zoals hij doet." Karsdorp werd eerder gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord, maar hij zou ook in beeld zijn bij Anderlecht. Het is afwachten of dit sterke optreden gevolgen heeft wat betreft de kans op een eventuele uitleenbeurt.

Plaats een reactie

dinsdag 15 januari 2019 om 09:46
Heeft RSCA NIET nodig !! Appiah en Najar en Saelemaekers op rechts zjn voldoende !
RSCA heeft enkel een echte goede spits nodig en een echte nummer 10 !!
Dimata en Santini zijn geen topspelers zoals Jestrovic of Mitrovic...
Vind ik leuk
Daydreamer +6864
dinsdag 15 januari 2019 om 10:05
Klopt voor mij, op rechts heerst niet de grootste nood!
Een echte nummer 10, een linker/centrale verdediger en een goede spits.
Wat betreft Dimata, ik geloof wel in zijn potentieel! Dat kan een goede spits worden genre Jestrovic maar is nog jong.
Vind ik leuk
Toca +52275
dinsdag 15 januari 2019 om 11:04
Op rechts hebben we nochtans alleen Appiah als echte rechtsachter, wat mij betreft één van de allerzwakste spelers die we ooit gehad hebben.
Vind ik leuk
Rune1891 +7227
dinsdag 15 januari 2019 om 11:46
Najar meer geblesseerd dan fit, saelemakers vind ik niet echt een verdediger, die moet hoger spelen en appiah, tja, als clubsupporter vind ik dat 1 van jullie beste transfers ooit... Karsdorp lijkt me geen slechte keuze te zijn, alleen is een leenperiode weer een korte termijn oplossing
Vind ik leuk
Geofpurple +7235
dinsdag 15 januari 2019 om 12:19
Wie zegt dat Karsdorp een target is uberhaupt?? Dat maakt de media ervan, maar ik heb nog nergens horen waaien dat rsca vol voor deze piste gaat.
Vind ik leuk
dinsdag 15 januari 2019 om 17:40
Apiah is idd echt een miskoop.. Ik ga vaak naar 2de prov kijken en daar zijn de voorzetten een pak zuiverder.. Ni snappe dat een prof Di bij de grootste club vant land speeld dat niet kan..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws