Niet naar het WK, nu wel Rode Duivel: Zal er alles voor doen

Niet naar het WK, nu wel Rode Duivel: "Zal er alles voor doen"

14-01-2019 22:31 Laatste update: 22:32
14

Na het WK lijkt Roberto Martinez met de Rode Duivels al naar de toekomst toe te werken. Zo lijken Marouane Fellaini en Mousa Dembélé niet meteen meer zeker van een plekje in de selectie. Daar profiteert onder andere Dennis Praet van.

De 24-jarige middenvelder is onmisbaar bij Sampdoria en kreeg de laatste keren ook een kans bij de Rode Duivels. Een beloning voor zijn goed werk. Al was hij wel teleurgesteld dat hij niet mee naar het WK mocht.

"Ik heb eigenlijk nooit gerekend op een selectie voor het WK. Ik vond van mezelf wel dat ik het niveau haalde en dat ik wel een kans verdiende. Maar als een coach goede resultaten haalt met een vaste selectie, weet je dat je op je beurt moet wachten", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Toch bleef hij de wedstrijden van de Rode Duivels kijken. "Tijdens het WK was ik een grote supporter van de Rode Duivels. En ik ben blij dat ik na de zomer bij de selectie zat. Oké, omdat De Bruyne en Dembélé geblesseerd waren, maar ik hoop erbij te blijven. Daar zal ik alleszins alles voor doen", geeft hij aan.