The Times: koppige Chinezen gaan 50 miljoen euro bieden op Arnautovic

The Times: koppige Chinezen gaan 50 miljoen euro bieden op Arnautovic

Gepubliceerd: maandag 14 januari 2019 om 12:36ma 14-01-2019 om 12:36

Shanghai SIPG geeft vól gas voor Marko Arnautovic. Volgens het Britse medium The Times gaat de Chinese club deze week een bod van liefst vijftig miljoen euro uitbrengen op de Oostenrijkse spits van West Ham United. 

Afgelopen week werd bekend dat er sprake is van concrete belangstelling uit Azië voor Arnautovic. Een eerder niet bij naam genoemde club bleek volgens de BBC bereid om circa veertig miljoen euro op tafel te leggen voor de aanvaller. West Ham liet direct blijken dat het absoluut niet wilde mee werken aan een vertrek naar China. 

Shanghai SIPG, de ploeg waar het volgens The Times om gaat, geeft zich echter niet zomaar gewonnen. Na het afgeslagen bod is de Chinese grootmacht van plan om er deze week zo'n tien miljoen euro bovenop te doen. 

Volgens zaakwaarnemer Danijel Arnautovic wil zijn broer graag naar China verkassen. Er lonkt een weeksalaris van circa 350.000 euro voor de 29-jarige spits. "Marko wil een nieuwe markt verkennen en prijzen winnen", zei hij donderdag bij talkSPORT. West Ham reageerde via de officiële kanalen op de uitlatingen. Wat The Hammers betreft is Arnautovic, die een contract heeft tot medio 2022, niet te koop. 

Lees ook: Dembélé naar China: enkel medische testen staan transfer nog in de weg

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws