Batshuayi gaat bij Crystal Palace op zoek naar doelpunten: Ik ben hongerig

Batshuayi gaat bij Crystal Palace op zoek naar doelpunten: "Ik ben hongerig"

01-02-2019 09:02 Laatste update: 09:12
2

Zoals verwacht mag Michy Batshuayi zich vanaf nu een speler van Crystal Palace noemen. De Rode Duivel komt op huurbasis over van Chelsea. 

De voorbije maanden was Batshuayi op huurbasis aan de slag bij Valencia. In Spanje kon hij evenwel niet al te veel potten breken. Valencia en Batshuayi waren dan ook uitgekeken op de samenwerking. 

De nummer vijftien van de Premier League maakte de transfer om precies 1.22 uur uur wereldkundig. De deadline voor wintertransfers was toen al 82 minuten verstreken, maar Crystal Palace diende het papierwerk net voor 00.00 uur in en kreeg daardoor twee uur extra. Batshuayi wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Chelsea, zonder optie tot koop.

Update 01/02, 09.00u: Op de website van Palace reageert Batshuayi voor het eerst op zijn transfer. "Ik ben blij dat ik terug in Londen en de Premier League ben. Ik kijk er al naar uit op het veld te staan, deze keer in rood en blauw."

In de Engelse hoofdstad hoopt Batshuayi opnieuw aan het kanon te staan. "Ik ben hongerig naar speeltijd en doelpunten, hopelijk kan ik dat hier bewerkstelligen", besluit de Rode Duivel