Verloren Anderlecht-zoon maakt indruk: 'Ligt goed in de groep'

Verloren Anderlecht-zoon maakt indruk: 'Ligt goed in de groep'

13-01-2019 15:49
3

Bij RSC Anderlecht leek er lang geen toekomst meer voor Ivan Obradovic. De voorbije maanden zat de linksachter bij de B-kern van paars-wit. Onder Fred Rutten krijgt Obradovic een nieuwe kans en volgens La Dernière Heure is hij die volop aan het pakken.

Aan het begin van het seizoen liet Hein Vanhaezebrouck weten dat er voor Obradovic geen plaats meer was bij de A-kern. Anderlecht vond geen oplossing en de Serviër kon niet anders dan zijn conditie onderhouden bij de beloften. Onder Rutten veranderde de situatie van Obradovic. De verdediger mocht mee op stage naar Spanje.

Deze week kreeg Obradovic speelminuten tegen Hoffenheim. Bij La Dernière Heure zijn ze van mening dat hij het meer dan goed deed. 'Zijn terugkeer verloopt erg vlot. Obradovic ligt goed in de groep en voelt zich comfortabel op het veld. Tegen Hoffenheim deed hij zijn job en op training maakte hij indruk met onder meer enkele knappe voorzetten.'

Afgelopen zomer haalde Anderlecht Elias Cobbaut in huis om Obradovic te vervangen. De nieuwe linksback kende evenwel pech en viel al vroeg in het seizoen uit. Net voor de winterstop maakte Cobbaut zijn comeback.

Lees ookLIVE: Anderlecht neemt het in Spanje op tegen 1. FC Heidenheim 1846