Atlético Madrid voert druk op FC Barcelona op dankzij matchwinner Griezmann

Atlético Madrid voert druk op FC Barcelona op dankzij matchwinner Griezmann

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2019 om 14:08zo 13-01-2019 om 14:08

Atlético Madrid heeft geen fout gemaakt in de achtervolging op FC Barcelona. In eigen huis werd middenmoter Levante met minimale cijfers verslagen. 

In eigen huis begon Atlético Madrid voortvarend aan het duel met Levante. Na tien minuten spelen zag Koke zijn doelpunt worden afgekeurd door de VAR. In het restant van de wedstrijd heerste Atléti, maar de ploeg van Diego Simeone wist het krachtsverschil niet in de score uit te drukken. 

Ook na rust was de thuisploeg de bovenliggende partij. Uiteindelijk was het Antoine Griezmann die na 57 minuten de ban wist te breken. De Fransman schoot onberispelijk raak van elf meter, nadat er even daarvoor hands werd gemaakt na een voorzet van Thomas Partey.

Na de openingstreffer bleef het spelbeeld onveranderd, waardoor Atlético de minimale zege over de streep wist te trekken. Door de driepunter wordt de druk op koploper FC Barcelona opgevoerd. Het verschil tussen de nummer één en de nummer twee bedraagt nu twee punten, maar Barça komt zondag om 18.30 uur nog in actie tegen Eibar. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws