'Niet alleen Bayern wil Barça beroven: ook Chelsea in de markt voor middenvelder'

'Niet alleen Bayern wil Barça beroven: ook Chelsea in de markt voor middenvelder'

13-01-2019 13:49
2

De ontwikkelingen rond Adrien Rabiot volgen elkaar in rap tempo op. Niet alleen Bayern München hoopt de Franse middenvelder deze winter over te nemen van Paris Saint-Germain: ook Chelsea mengt zich in de strijd om Rabiot, aldus L'Équipe

Eind vorige week leek het einde van de Rabiot-soap nabij. De spelverdeler van Paris Saint-Germain had een akkoord bereikt met FC Barcelona, waardoor hij na het huidige seizoen transfervrij zou vertrekken naar de Catalaanse topclub. Nu zou Barça toch weer twijfelen over Rabiot, ook omdat de kans nog altijd aanwezig is dat Frenkie de Jong voor een transfer naar Spanje kiest. 

Door alle onzekerheid zien Bayern München en nu ook Chelsea hun kans schoon. Rabiot is deze winter nog voor een zacht prijsje op te halen in Parijs, aangezien zijn contract in de zomer afloopt. Nu Cesc Fabregas is vertrokken uit de Engelse hoofdstad, is er weer een plekje vrijgekomen op het middenveld van The Blues. Chelsea zal echter nog wel tot een akkoord moeten komen met zowel PSG als kamp-Rabiot. 

Lees ook: 'PSG onderhandelt met Everton over middenvelder: bod van 30 miljoen volstaat niet'