'PSG onderhandelt met Everton over middenvelder: bod van 30 miljoen volstaat niet'

'PSG onderhandelt met Everton over middenvelder: bod van 30 miljoen volstaat niet'

13-01-2019 12:40

Paris Saint-Germain is met Everton in onderhandeling over een transfer van Idrissa Gueye. Volgens het Franse TF1 zit er nog wel een aardig verschil tussen vraag en aanbod. 

Gueye is een van de kandidaten om het middenveld van de Parijzenaars te versterken. PSG heeft een shortlist opgesteld, met onder meer Ajax' Frenkie de Jong. De Jong is by far de duurste speler op het lijstje en bovendien pas in de zomer beschikbaar, dus kijkt de koploper van de Ligue 1 deze winter al om zich heen. 

Bij Everton heeft Gueye een contract tot 2022. Marcel Brands, directeur voetbalzaken van Everton, vraagt tussen de 40 en 45 miljoen euro voor de 29-jarige Senegalees. Op dit moment wil Paris Saint-Germain niet meer dan 30 miljoen euro ophoesten. 

PSG is al langer op zoek naar een versterking voor het middenveld en die zoektocht moet kracht worden bijgezet, nu bekend is dat Adrien Rabiot definitief vertrekt. De middenvelder gaat aan het eind van het seizoen naar FC Barcelona en wellicht nemen speler en club deze winter al afscheid van elkaar, nu de verstandhouding overhoop ligt.