'Ik zal nooit Messi of Ronaldo worden, maar na het WK zei iedereen: hij is top 5'

'Ik zal nooit Messi of Ronaldo worden, maar na het WK zei iedereen: hij is top 5'

13-01-2019 09:35
3

Eden Hazard denkt niet dat hij kan tippen aan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. De sterspeler van Chelsea is daarentegen wel van mening dat de waardering voor hem is toegenomen na het WK.

"Ik heb het gevoel dat ook bij mij die 'maar' weg is", zegt Hazard tegen Het Laatste Nieuws. "Elk jaar was er wel iemand die zei: Eden tikt het niveau van Messi of Ronaldo aan. Eerst Mourinho, daarna Conte, nu Sarri. Ik zal nooit een Messi of een Ronaldo worden, maar na het WK zei iedereen meteen: Hazard is top 5 in de wereld. Ervoor misschien top 10, top 15, top 20. Ik heb het gevoel dat de mensen nu 'wow' zeggen."

"Zoals Modric respect gekregen heeft met Kroatië, dwong ik dat af met de Belgen", vervolgt de Rode Duivel. "Erkenning is mooi, maar alle voetballers in de top 20 zitten, op twee na (Messi en Ronaldo, red), zo dicht bij mekaar. Allemaal toppers. En alles wordt beslist op details. Winst op een WK, winst in de Champions League, 25 goals hier, 25 assists daar."

Hazard vindt het niet moeilijk om een G.O.A.T (Greatest Of All Time) aan te wijzen. "Zijn er twee G.O.A.T.s? Absoluut niet. Er is maar één G.O.A.T. en dat is Messi."