Hairemans geeft update over toekomst: “Die kans wordt steeds groter”

Hairemans geeft update over toekomst: “Die kans wordt steeds groter”

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 21:25za 12-01-2019 om 21:25

Laatste update: zaterdag 12 januari 2019 om 21:28za 12-01-2019 om 21:28

Geoffry Hairemans is een publiekslieveling bij Antwerp, maar de middenvelder krijgt niet veel minuten van coach Laszlo Bölöni. Tegenover Sporza schept Hairemans duidelijkheid over zijn toekomst.

STVV en Lokeren lonken alvast. "Ik ga mijn eigen ruiten niet ingooien", begint Hairemans. “De kans wordt steeds groter dat ik blij. Ik twijfel zelf nog en zolang er geen versterkingen komen, mag ik ook niet weg van Antwerp. Dat is nog niet het geval, dus ben ik hier nog."

"Ik wil sowieso meer spelen, maar ik ga geen ruzie maken of mijn eigen ruiten ingooien zolang er niets concreet is”, gaat hij verder. “Voorlopig blijf ik hier gewoon mijn werk doen. De kans wordt groter dat ik blijf, maar er is nog 50 procent kans dat ik vertrek."

Speelminuten
Hairemans aast op speelminuten. "Ikzelf zou ook graag meegroeien met de club, maar ik wil ook veel meer minuten spelen en dat wordt me nu een beetje afgenomen. Het is nu aan mij om de juiste keuze te maken. Het is moeilijk om in te schatten of er meer speeltijd aankomt voor mij. Ik ben zelf ook benieuwd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws