Nederlanders domineren verlanglijst Verschueren: ''Aan Rutten om te bevestigen''

Nederlanders domineren verlanglijst Verschueren: ''Aan Rutten om te bevestigen''

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 11:28za 12-01-2019 om 11:28

Kara Mbodji werd vrijdag de eerste wintertransfer van Anderlecht, maar daar zal het uiteraard niet bij blijven. Sportief directeur Michael Verschueren heeft een lijst met mogelijke versterkingen op papier staan, maar moet eerst samen met Frank Arnesen, Fred Rutten en Pär Zetteberg knopen doorhakken totdat er tot actie wordt overgegaan.

Verschueren verwacht dat in de komende dagen een besluit wordt genomen over zijn lijstje. ''We zullen elkaar weer ontmoeten op zondagavond of maandagochtend en daarna zullen we beslissen. Het is iets te vroeg om erover te praten. We hadden de oefening gedaan met Hein (Vanhaezebrouck), een paar weken geleden. Ik heb een aantal spelers voorbereid die een aantal profielen kunnen invullen. Het is aan de coach om te bevestigen'', zegt Verschueren in een interview met RTBF.

Hoewel hij geen namen noemt, licht Verschueren al wel een tipje van de sluier op. "Er is een beetje van alles, niet veel Belgen om eerlijk te zijn, er zijn voornamelijk Nederlandse internationals maar ook andere nationaliteiten.'' Het huiswerk is in ieder geval af. ''Onze lijst is klaar, we kunnen bijna alle posities versterken. Maar het heeft geen zin om dit te doen zonder de toestemming van coach en Frank Arnesen'', besluit Verschueren.

Sinds de komst van Fred Rutten werden diens landgenoten Vincent Janssen (Tottenham Hotspur), Ibrahim Afellay (Stoke City), Rick Karsdorp (AS Roma) en Jeffrey Bruma (VfL Wolfsburg) al gelinkt aan Anderlecht.

Lees ook: Het netwerk van Rutten: Tien ex-spelers die Anderlecht hem kan bezorgen

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws