'Napoli hoopt Lozano-transfer af te ronden en biedt dertig miljoen plus miskoop'

'Napoli hoopt Lozano-transfer af te ronden en biedt dertig miljoen plus miskoop'

12-01-2019 11:12

Napoli gaat deze zomer volgens verschillende Italiaanse media proberen om de zomerse transfer van Hirving Lozano naar Italië alvast te beklinken. Napoli wil dertig miljoen euro overmaken naar PSV en maakt miskoop Amin Younes onderdeel van de deal.

Verscheidene Italiaanse media, waaronder de Gazzetta dello Sport, berichten dat Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis dertig miljoen euro heeft gereserveerd voor de Mexicaanse aanvaller van PSV. Daarnaast zijn de Italianen bereid om Amin Younes de omgekeerde weg te laten bewandelen. De vijfvoudig Duits international, die voorheen voor Ajax speelde, komt weinig aan spelen toe bij de club van Dries Mertens en kan dus een terugkeer maken in de Eredivisie.

Er zouden al gesprekken plaatsgevonden hebben tussen De Laurentiis en Mino Raiola, de belangenbehartiger van Lozano. Napoli-trainer Carlo Ancelotti is volgens de Italiaanse media op het afgelopen WK in Rusland onder de indruk geraakt van de Mexicaanse vleugelaanvaller en hoopt dan ook dat de deal beklonken zal worden, zodat zijn club volgend seizoen over de zeer talentvolle flankspeler kan beschikken.

Lozano was in 61 optredens namens PSV tot op heden liefst goed voor 34 treffers en twintig assists.