Fellaini in januari weg bij Manchester United? 'Drie clubs volgen zijn situatie'

Fellaini in januari weg bij Manchester United? 'Drie clubs volgen zijn situatie'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 11:00za 12-01-2019 om 11:00

Laatste update: zaterdag 12 januari 2019 om 11:00za 12-01-2019 om 11:00

Marouane Fellaini beschikte aan het einde van het seizoen 2017/18 over een aflopende contract en twijfelde lang over zijn toekomst bij Manchester United. Na veel wikken en wegen tekende hij toch twee jaar bij op Old Trafford. Deze maand zou het alsnog tot een afscheid kunnen komen.

Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat drie niet-Engelse clubs de Rode Duivel op de radar hebben staan. Dat heeft allemaal te maken met de status van Fellaini sinds Ole Gunnar Solskjaer het roer overnam van José Mourinho, die een fan was van Fellaini. Solskjaer ziet het minder zitten in 'Big Fella' getuige het feit dat Fellaini de laatste vijf matchen amper een half uur speeltijd kreeg. De situatie heeft volgens de krant opnieuw voor interesse gezorgd bij AC Milan.

De Italianen namen in mei in contact op met Fellaini, maar Milan legde het destijds af tegen United. Milan overweegt een nieuwe poging voor Fellaini te wagen, al heeft het ditmaal concurrentie uit Portugal en China. Respectievelijk FC Porto en Guangzhou Evergrande volgen het dossier op de voet.

Fellaini werd recent eveneens gelinkt aan het Turkse Fenerbahçe

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws